ГАЛВАНИЗИРАНА ТЕЛ Φ2.20 Νο14

1.30€
Код: 006-003-052

ГАЛВАНИЗИРАНА ТЕЛ Φ2.20 Νο14

Галванизирана тел дебелина 2,20 χιλ Νο 14 Френска степен

Тегло за 100м 29,80

Метри за кило 33,55

цена на кило